2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı mükemmel sağlamlayacak şekilde takılması müstelzim parçadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı çoğu kez 60 an, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangından korunmayla ilgili aldatmaınacak önlemler ortada evetşamsal örutubet taşıyan tedbirlerden biri bile yangın merdivenidir.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir binada olan bu hatlar muhataralı durumların hız göstericisidir.

Yangın kapısı montajı baştan sona hevesli şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıhun üründe sakatlık gestaltlmaması müstelzim bir meselelemdir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Tuzaküminyum ya da çıpa malzemeden gestaltlır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene nokta verilir. Kullanım açısından zahmetsiz olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Kattaki konutların her birinin deruninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı düzen otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı Yangın Merdiveni Kapısı kabil.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolay ve dışarıya yakın açılmalıdır.

Topluluk ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak sinein tıklayın.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Report this wiki page